Kick-off bijeenkomst HAVO/VWO op 30 november rondom de thema’s Water en Voorbeeldig

De kick-off bijeenkomst van de havo en vwo examens rondom de thema's Water en Voorbeeldig komt eraan! Aan het programma wordt nog hard gewerkt maar noteer alvast de datum in je agenda, hou dit bericht in de gaten voor aanvullingen over het programma. Aanmelden is al mogelijk!

Op vrijdag 30 november 2018 van ± 11.00 tot 16.00 uur vindt deze studiedag plaats in Utrecht. De sprekers zullen aandacht geven aan thema’s van het examen 2018: ‘Voorbeeldig’ en  ‘Water’.

Uitgangspunt van deze bijeenkomst is exameninhoudelijke informatie te geven en onderling zaken uit te wisselen. Boeiende sprekers die een inleiding geven over een onderwerp of vakinhoudelijk thema. Collegadocenten die vertellen hoe zij het examenjaar met hun leerlingen organiseren. En medewerkers van SLO en/of Cito en College voor Toetsen en Examens die aanwezig zijn om toelichting te geven.
We doen ons best om jullie een inspirerende start mee te geven!

Voor het thema Water hebben we Esther Kokmeijer al bereid gevonden om over haar werk te komen praten. Haar werk, dat nu te zien is in Tent Rotterdam, staat geheel in het teken van water. Verder zal filosoof Dr. Rob van Gerwen aan de hand van thema Voorbeeldig spreken. Dr. Miranda Bloem geeft de lezing 'Voorbeeldig nagevolgd. Werkplaatspraktijken van de middeleeuwse boekschilder'.

Meer informatie over het programma vind je hier zo spoedig als mogelijk!

Praktische informatie

  • De bijeenkomst wordt gehouden in Utrecht;
  • Na aanmelding ontvang je meteen een automatische bevestiging, ongeveer een week van tevoren sturen we je het programma met adresgegevens;
  • De sluitingsdatum voor aanmelden is: zondag 25 november 2018;
  • Wanneer je je onverhoopt moet afmelden na de sluitingsdatum wordt er wel een factuur gestuurd, VONKC maakt kosten voor de deelnemers.

Studiedagtarieven

  • Deelname kost voor leden 70 euro en voor niet-leden 130 euro;
  • Voor studentleden kost het 22,50 euro en voor studenten die geen lid zijn 45 euro.

NB Voor studenten geldt: zij zijn nog niet aangesteld aan een school.

Deskundigheidsbevordering

  • De voorgaande studiedagen van VONKC werden gevalideerd bij Registerleraar.nl voor het vrijwillige lerarenregister als nascholingsaanbod. Ook voor de nieuwe portfoliotool van het nieuwe Lerarenregister bij het ministerie van OCW is VONKC aanbieder van nascholing;
  • Je krijgt naderhand van VONKC een certificaat dat je kunt uploaden naar je account om je portfolio aan te vullen;
  • Wanneer je hieronder je registratienummer in het nieuwe Lerarenregister (wanneer je je account hebt geaccordeerd kun je het nummer vinden in je portfolio) invult geven wij je deelname door en krijg je automatisch een seintje vanuit je portfolio waarmee je je deelname kunt bevestigen;
  • Let op: als docent heb je op je school een persoonlijke budget voor deskundigheidsbevordering. Maak daar gebruik van! Dat is in de cao-vo geregeld.

Ik meld me aan!

Opgave formulier HAVO/VWO kick-off 30 november:


Alle velden met een * zijn verplicht.

Vorige artikelVMBO examen Kick-off, thema Identiteit op 13 december