De uitkomsten van de derde ontwikkelsessie Curriculum.nu Kunst & Cultuur: geef jouw feedback!

Tijdens de derde ontwikkelsessie (3-5 oktober) hebben de ontwikkelteams verder gewerkt aan de ‘grote opdrachten’ per leergebied. Dit heeft ieder team gedaan op basis van de ontvangen feedback. Daarnaast hebben alle teams samen gezorgd voor samenhang en eenduidigheid tussen de grote opdrachten van alle leergebieden.

Feedback kan gegeven tot 14 november!
De ontwikkelteams vragen feedback op deze bijgestelde grote opdrachten. Het ontwikkelteam Kunst & Cultuur zal alle feedback gebruiken om de grote opdrachten bij te stellen en uit te werken naar bouwstenen (benodigde kennis en vaardigheden) tijdens de volgende ontwikkelsessie in december. Jouw feedback is belangrijk!

Feedback VONKC
De kunstvakverenigingen organiseren daartoe op 5 november een bijeenkomst. Ben je benieuwd naar de uitkomsten van het ontwikkelteam Kunst & Cultuur en wil je je mening daarover geven? Kijk naar de uitkomsten, kom ook en praat mee! Aanmelden voor 5 november.

Lees hier op de site van Curriculum.nu meer over de derde ontwikkelsessie en de consultatieperiode van alle leergebieden.

 

Volgende artikelConsultatieverslag 2e fase: uitleg gemaakte keuzes uit ontvangen feedback
Vorige artikelSLO Monitor ‘CKV in perspectief’ - save the date: 21 november!