PO-Front/VONKC vraagt vrijwilligers voor estafettestaking 12 september

Na de zomervakantie gaan de acties door in het primair onderwijs. De FvOv/VONKC zoekt vrijwilligers om mee te helpen alles in goede banen te leiden op 12 september: de laatste actie van de estafettestaking!  In Zuid-Holland en Zeeland.

Help je mee als vrijwilliger?
Woon of werk jij in deze regio’s, doe jij mee aan de staking en wil je een bijdrage leveren? De centrale grote manifestatie vindt plaats in Rotterdam. Hoe deze laatste etappe van de estafettestaking eruit komt te zien en op welke locaties we verzamelen laten we zo snel mogelijk weten. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en hopen voor de zomervakantie meer duidelijkheid te hebben.
De FvOv/VONKC roept leden op om zich als vrijwilligers te melden voor de manifestatie Rotterdam. Je hulp zal nodig zijn van circa 09.30 uur tot 15.00 uur. Aanmelden kan via deze link.

Het PO-Front houdt de estafettestaking, omdat de kwaliteit van het onderwijs zwaar onder druk staat door het stijgende lerarentekort. Na het werkdrukakkoord is het nu tijd voor een eerlijk salaris, want de loonkloof met het voortgezet onderwijs is nog steeds niet gedicht.

Vervolgacties?
Bij de start van het nieuwe schooljaar volgt er, voor de PO-leden aangesloten bij onze onderwijsvakorganisaties, via de FvOv een enquête over het mogelijke vervolg van het actietraject binnen het PO-Front. Wij willen graag jouw mening weten over onze bijdragen aan het PO-Front.

 

Volgende artikelCAO-VO getekend; gezamenlijke lobby van werknemers en werkgevers volgt in het najaar!
Vorige artikelUitwerking opheffing Onderwijscoöperatie