Studiedag kunst, techniek en onderzoek – CKV/KUA – 31 januari 2018

Studiedag kunst, techniek en onderzoek – CKV/KUA – 31 januari 2018

Techniek en kunst, onderzoek en kunst; deze combinaties zijn actueel en vragen ook bij CKV en Kunst algemeen de aandacht. Deze studiedag voor bovenbouw HAVO en VWO wordt gehouden voor docenten CKV en/of Kunst algemeen maar ook voor docenten kunstvakken oude stijl kan de dag informatief zijn. Deze dag wordt gehouden in samenwerking met de andere kunstvakverenigingen VLS en de BDD.

Op woensdag 31 januari 2018 heten we jullie van 9.30 tot 16.30 uur (inloop tot en met borrel) graag van harte welkom!

Inspirerende sprekers en workshopleiders zijn door ons uitgenodigd om hun kennis en ervaringen met jullie te delen. Er zullen twee keynotes gehouden worden (door Peter Missotten en Jeroen Onstenk), plenair houden de workshopsleiders een pitch, een lunch en daarna volgt de uitgebreide workshopronde. In de workshops gaan informatie gelinked aan de schoolvakken CKV en Kunst algemeen en actief bezig zijn hand-in-hand. Als afsluiting van de dag houdt Jan Beerten een verbindende terugblik met feedforward!

Meer informatie over het programma vind je HIER.

Praktische informatie
• De bijeenkomsten worden gehouden in Utrecht.
• Na aanmelding ontvang je meteen een automatische bevestiging, ongeveer een week van tevoren sturen we je het programma met adresgegevens;
• De sluitingsdatum voor aanmelden is: donderdag 25 januari 2018;
• Wanneer je je onverhoopt moet afmelden na de sluitingsdatum wordt er wel een factuur gestuurd, VONKC maakt kosten voor de deelnemers.

Studiedagtarieven
• Deelname kost voor leden 80 euro en voor niet-leden 160 euro.
Voor studentleden kost het 22,50 euro en voor studenten die geen lid zijn 45 euro.
• NB Voor studenten geldt: zij zijn nog niet aangesteld aan een school.

Deskundigheidsbevordering
• De voorgaande studiedagen van de kunstvakverenigingen werden gevalideerd bij Registerleraar.nl voor het vrijwillige lerarenregister als nascholingsaanbod. In verband met het huidige overgangsjaar naar het verplichte register is het voor VONKC niet mogelijk de gewijzigde aanpak van de studiedagen te laten valideren.
• Maar, je krijgt naderhand wél een certificaat (voor nu zonder registeruren) dat je wel kunt uploaden naar je registerleraaraccount om je portfolio aan te vullen!
• Let op: als docent heb je op je school een persoonlijke budget voor deskundigheidsbevordering. Maak daar gebruik van! Dat is in de cao-vo geregeld.

Ik meld me aan!