VMBO examen Kick-off, thema Identiteit op 13 december

Op donderdag 13 december 2018 van ± 15.00 tot 20.00 uur vindt deze studiedag plaats in museum de Pont in Tiburg. De sprekers zullen aandacht geven aan het thema van het examen 2018 ‘Identiteit.’ Het museum staat vanaf 14.00 uur gratis voor jullie open voor bezichtiging maar kom gerust eerder en neem je museumjaarkaart of CJP mee. In het museum zijn naast de vaste collectie op dat moment het werk van Ann Veronica Janssens en Anne & Patrick Poirier te zien.

Fotografie lijkt ons een mooie ingang om met identiteit bezig te zijn. Daarom nodigen we onder andere sprekers uit die in fotografie hun specialisme hebben. Vanuit FOAM komen Mirjam Kooiman (curator) en Madieke Hupperets (educatie) hun bijdrage leveren. Filosoof Dr. Rob van Gerwen zal ons meenemen in het thema Identiteit. Aan de hand van haar werk zal Corinne Noordenbos (photographer/educator/consultant) ingaan op Identiteit en daarnaast besteedt zij aandacht aan Identiteit in het portret.

Uitgangspunt van deze bijeenkomst is exameninhoudelijke informatie te geven en onderling zaken uit te wisselen. Boeiende sprekers die een inleiding geven over een onderwerp of vakinhoudelijk thema. Een interactieve rondleiding in het kader van het educatieve programma over het thema in De Pont. En medewerkers van SLO en/of Cito en College voor Toetsen en Examens die aanwezig zijn om toelichting te geven.

Aan het programma wordt nog hard gewerkt maar noteer alvast de datum in je agenda, hou dit bericht in de gaten voor aanvullingen over het programma. Aanmelden is al mogelijk!

Meer informatie over het programma

Praktische informatie

  • De bijeenkomst wordt gehouden in Tilburg;
  • Na aanmelding ontvang je meteen een automatische bevestiging, ongeveer een week van tevoren sturen we je het programma met adresgegevens;
  • De sluitingsdatum voor aanmelden is: zondag 9 december 2018;
  • Wanneer je je onverhoopt moet afmelden na de sluitingsdatum wordt er wel een factuur gestuurd, VONKC maakt kosten voor de deelnemers.

Studiedagtarieven

  • Deelname kost voor leden 70 euro en voor niet-leden 130 euro;
  • Voor studentleden kost het 22,50 euro en voor studenten die geen lid zijn 45 euro.

NB Voor studenten geldt: zij zijn nog niet aangesteld aan een school.

Deskundigheidsbevordering

  • De voorgaande studiedagen van VONKC werden gevalideerd bij Registerleraar.nl voor het vrijwillige lerarenregister als nascholingsaanbod. Ook voor de nieuwe portfoliotool van het nieuwe Lerarenregister bij het ministerie van OCW is VONKC aanbieder van nascholing;
  • Je krijgt naderhand van VONKC een certificaat dat je kunt uploaden naar je account om je portfolio aan te vullen;
  • Wanneer je hieronder je registratienummer in het nieuwe Lerarenregister (wanneer je je account hebt geaccordeerd kun je dat vinden in je portfolio) invult geven wij je deelname door en krijg je automatisch een seintje vanuit je portfolio waarmee je je deelname kunt bevestigen;
  • Let op: als docent heb je op je school een persoonlijke budget voor deskundigheidsbevordering. Maak daar gebruik van! Dat is in de cao-vo geregeld.

Ik meld me aan!

Opgaveformulier kick-off bijeenkomst VMBO:


Alle velden met een * zijn verplicht.

Volgende artikelKick-off bijeenkomst HAVO/VWO op 30 november rondom de thema’s Water en Voorbeeldig
Vorige artikelKomende activiteiten