Zomer Dansimpuls: nu inschrijven voor de 27ste editie!

Je kunt je nu inschrijven voor de 27ste editie van de Zomer Dansimpuls! Van 23 t/m 25 augustus 2018 organiseren Dansbelang en Holland Dance in de Chassé Dance Studios de Zomer Dansimpuls 2018.

Een nieuw seizoen fris beginnen
In 1992 gestart als de Dans3Daagse, is de huidige Zomer Dansimpuls een echt blijvertje geworden. Elk jaar weer komen dansdocenten bij elkaar om net als de eerste editie ‘in te trainen en ideeën op te doen voor de lessen, zodat het nieuwe seizoen weer fris begonnen kan worden’. En net als bij voorgaande edities neemt ook dit jaar methodiek een belangrijke plaats in.

Zomer Dansimpuls 2018: waar en wanneer?
De Zomer Dansimpuls 2018 wordt van 23 t/m 25 augustus 2018 gehouden in de Chassé Dance Studios in Amsterdam. Deze sfeervolle studio’s in de voormalige kerk bevinden zich op een ideale, centraal gelegen locatie voor de zomercursus. Voor iedereen goed bereikbaar en voor iedereen is er plaats!

Tableau van docenten
NBDO Dansbelang (voorheen NBDK) en Holland Dance probeert elk jaar een krachtig en gevarieerd team van docenten samen te stellen. Dat is ook voor de Zomer Dansimpuls 2018 gelukt! Hieronder volgt een overzicht van de docenten:

Raymond Esterhuizen
Mascha Tielemans
Anne Bos
Caurena (Rina) Penza Bernabela
Jane Lord
Nash Smith
Maricelle Peeters
Esther Nederpelt
Lotte Dekkers
Melvin Fraenk
Sanne van der Put
Carmen van Drenth
Meady de Miranda – Tol

Meld je aan!

Volgende artikelKick-offs examens 2018
Vorige artikelReactie VONKC op de grote opdrachten van Curriculum.nu